shipping and delivery

VERZENDING

Ik doe mijn best om je bestelling zo snel mogelijk te kunnen verzenden. Elk item is handmade en dus moet je zeker rekening houden met 7 à 10 werkdagen productietijd.

Om je pakje zo snel mogelijk te kunnen versturen, werk ik samen met MyParcel en Bpost. Samen zorgen we ervoor dat je bestelling veilig en wel bij jouw terecht komt. Eenmaal je pakje op de post gaat moet je rekening houden met 2 leverdagen in België en drie dagen in Nederland. Met de Track & Trace code die je via mail ontvangt kun je wel makkelijk je pakje volgen.

Was je afwezig toen de koerier langs kwam? Geen probleem! De koerier laat je pakje achter in het dichtstbijzijnde postpunt.
Verzendkosten binnen België: 4,50€ en Nederland: 7,50€

Bestellingen vanaf 100€ worden gratis verzonden.

RETOURNEREN

Het is oke om niet tevree te zijn. Geen probleem! Je mag namelijk altijd retourneren, wel binnen de 7 kalenderdagen (te rekenen vanaf de dag van de levering). Wel zijn de verzendkosten dan voor jou.

1 Breng binnen 7 dagen (te rekenen vanaf de dag van ontvangst van uw artikel) ons op de hoogte via ons hello@petitpourri.be.

2 Stuur het artikel terug in onbeschadigde en ongebruikte toestand en met aangehecht label naar: Petit Pourri, Vijfkruisenstraat 16, 3770 Riemst.

3 Je ontvangt van ons de betaalde bedragen zo snel mogelijk terug op het door jouw gekozen rekeningnummer. We betalen je terug, ten laatste binnen een termijn van 20 dagen, nadat we het geretourneerde pakje hebben ontvangen.

De items die ik op maat voor jullie gemaakt heb, kunnen helaas niet worden geruild. Moest je nog vragen hebben, stel ze gerust via hello@petitpourri.be