Hartstocht – online cursus

 

Het uitbouwen van een creatief bedrijf ging niet zoals ik verwacht had. Ontwerpen daar werd ik warm van maar het maakproces was zodanig tijdrovend en intensief dat ik er niet meer gelukkig van werd. De kledijstock stapelde op, voor elk item had ik ander verpakkingsmateriaal en verzendmethode, ik had weinig zicht op mijn cijfers, enz kortom één chaos ? ontzettend veel werken (voor weinig geld) en dacht vaak “komt dit ooit wel goed?”.

Ondertussen weet ik heel goed dat ik niet de enige ben! Ik krijg vaak berichtjes met herkenbare verhalen. Het is nu eenmaal niet zo evident om van je eigen creaties (handwerk) een rendabele business te maken.

Met mijn achtergrond als grafisch ontwerper weet ik erg veel over oa. waarde en positionering, branding, storytelling, … zaken die erg belangrijk zijn als creatief ondernemer. Want je kunt wel goed zijn in je vak, als niemand weet dat je bestaat of als je je maakproces niet kan optimaliseren, houdt het wel een beetje op…

Als ik terugkijk naar mijn grootste doorbraak is dat het moment geweest dat ik een streep trok achter mijn initieel maakproces, elke stap in dat proces in kaart heb gebracht en geoptimaliseerd waar nodig zodat het bij mij en mijn manier van werken zou passen.

Als creatieveling zit je soms zo in focus en ben je ervan overtuigd dat het niet anders kan. Maar dat kan wel daar ben ik echt van overtuigd en het bewijs!

Mijn ontwerpen bleven dezelfde maar mijn denkprocessen werden serieus bijgestuurd zodat ik kon gaan schalen zonder enige afbreuk te doen aan mijn ideeën en ontwerpen. Integendeel zelfs, ze werden alleen nog maar beter. Vanaf toen ging het vooruit!!

Ik had ineens de mogelijkheid om mijn ontwerpen b2b te gaan verkopen en had na een jaar meer dan 50 conceptstores in mijn portfolio. Ik kon betekenisvolle verhalen ontwerpen en op grotere schaal mensen raken en verbinden! Ik kon grotere samenwerkingen aan met gelijkgestemde creatieve makers en de dingen doen die ik graag doe ? that’s my goal ?⚡️✌?

Daar voel ik nu mijn vuurtje, andere creatieve makers willen verbinden en inspireren om zowel vakinhoudelijk als in hun onderneming te laten groeien. Om zo hun creativiteit als maker volledig tot uiting te laten komen. Want echt waar als ik het kan, dan kan iedereen het! ???

Ik wil dan ook heel graag mijn hartstochtverhaal, visie en handvaten delen. Jullie inspireren om vol zelfvertrouwen, plezier en vrijheid jullie volgende stap te laten zetten in jullie creatieve carrière.

Omdat ik geloof dat de wereld meer dan ooit nood heeft aan daadkrachtige creatievelingen en dat kan niet zonder de juiste stappen en denkprocessen. Een stap terug soms kan zo’n grote stap vooruit betekenen.   

Het mooiste is als makers die dromen hebben, maar soms twijfelen of het gevoel hebben niet meer te kunnen schakelen, wel die doorbraak te kunnen bezorgen zodat ze nog meer in zichzelf gaan geloven en hun projecten werkelijkheid zien worden ?

Dàt is magisch ⚡️

Ben jij maker of ken je creatievelingen die ook nood hebben aan verbinding en herkenning in dat soms eenzame maakproces? Heb jij handvaten nodig om te kunnen gaan opschalen of om je maakproces te transformeren naar een rendabel iets waar je plezier in hebt?

Dan is mijn hartstocht cursus met 6 super waardevolle modules echt iets voor jou! I’ve got your back!

+ 9000 klanten

super simpel

unieke ontwerpen

geprint op fine art papier